Nayan logo

Nayan is de partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, bouwen en beheren. Voor elke online shop die dat wenst, slaan we de goederen op en verzorgen we de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren we ons platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van uw kant, breiden we uw klantenbestand uit, integreren we uw online en offline verkoopkanalen, verbeteren we uw marge en verhogen we uw verkoop.

https://www.nayan.be/

Op zoek naar een IT SUPPORT AGENT

Naast het opvolgen van eerstelijns IT issues van collega's, ben je ook verantwoordelijk voor het opvolgen van IT gerelateerde projecten. Je opdrachten bestaan uit een combinatie van hardware-en softwarematige vragen en problemen.

In je eerste opdracht als IT support zal je door het inventariseren van onze huidige omgeving ongetwijfeld goed ingewerkt raken en kennis maken met onze organisatie. Hierna ga je proactief, preventief en curatief aan de slag. Op basis van de noden en jouw sterktes geven we je functie verder vorm. Gezien onze groei liggen de opportuniteiten voor het rapen.

Proactief : Zoeken naar optimalisaties in huidige systemen, efficiëntie verhogen, projecten uitdenken voor toekomstige opportuniteiten, ...
Preventief : Je zorgt ervoor dat de systemen hardware- en softwarematig draaiende gehouden worden door regelmatige checks, onderhouden enzovoort. Je voert dit zelf uit waar dit kan en werkt samen met externe partners waar nodig. Je werkt aan interne IT-gerelateerde change-projecten.
Curatief : Je bent het eerste contactpunt wanneer collega's problemen ondervinden en zorgt voor een snelle en duurzame oplossing.

Wat wordt er van jou verwacht?

In deze job leer je in eerste instantie de omgeving goed kennen en zal je een goed inzicht krijgen in de opdrachten die je in de toekomst kunnen te wachten staan. Je kan proactief aan de slag gaan en maakt een projectplanning op basis van de noden en behoeften van de organisatie. Deze volg je op op vlak van timings, budget, verantwoordelijkheden, ...

Je hebt een uitgebreide algemene IT-kennis, volgde je een relevante opleiding of heb je relevante ervaring.
Ervaring is zeker mooi meegenomen, maar wij kunnen je de nodige ondersteuning en tijd bieden om je goed in te werken.

Op basis van je eigen sterkte, zal de focus in de job gelegd worden.

Wij rekenen op jouw flexibiliteit om problemen snel opgelost te krijgen wanneer nodig. Omdat je met veel collega's zal samenwerken, is een goede teamspirit essentieel.

Wat bieden wij jou aan?

Een lekkere tas verse soep rond 10u, een spelletje ping pong met collega's tijdens de middagpauze of een after work drink in de Nayan bar... Het zijn enkele van de zaken die je zeker zal weten te appreciëren bij je opstart!
De job van IT support agent is een gevarieerde job, waarin je verantwoordelijkheidszin en autonomie succesfactoren zullen zijn.
Kom eens langs om erover te spreken, mondeling zullen we je veel meer informatie kunnen geven, waardoor je een beter zicht krijgt op de inhoud en mogelijkheden. Tot dan?

Download bijlage(s)