SENIOR FRONT-END DEVELOPER

in Ardooie

Nayan is de partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, bouwen en beheren. Voor elke online shop die dat wenst, slaan we de goederen op en verzorgen we de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren we ons platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van uw kant, breiden we uw klantenbestand uit, integreren we uw online en offline verkoopkanalen, verbeteren we uw marge en verhogen we uw verkoop.

https://www.nayan.be/

Wij zoeken versterking voor ons IT development team

Zijn jouw codeervaardigheden op punt? Hebben HTML, CSS en JavaScript voor jou geen geheimen meer? Vind jij het leuk om een gebruiksvriendelijke website op te zetten? Word je nog enthousiaster als die website goed gevonden wordt op internet? Wacht niet langer en word de nieuwste front-end ontwikkelaar van Nayan!

Waarom hebben we jou nodig?

Jij mag ervoor zorgen dat onze eindgebruikers de verschillende websites gemakkelijk kunnen vinden op internet en dat deze websites zowel gebruiksvriendelijk als visueel aantrekkelijk zijn. Hoe je dat hoofddoel bereikt, is geheel aan jou. Idealiter zou je jezelf wel moeten herkennen in de meeste van de volgende kenmerken:

 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van snelle en gebruiksvriendelijke interfaces

 • HTML5, CSS (zoals SCSS en PostCSS) en JS (ES6/7) hebben geen geheimen voor jou

 • Ervaring met JS Front-end, bij voorkeur Vue.js (Option & Coposition API)

 • Bekend met Core Web Vitals & Progressive Web Apps

 • Bekend met GIT en versiebeheer

 • Ervaring met Webpack is een plus

 • Je beschikt over minimum 5 jaar ervaring

 • Ervaring met ontwerpsystemen (beheerd via o.a. Storybook)

  Heb je de meeste of zelfs alle vakjes aangevinkt? Dan ben jij waarschijnlijk de persoon die wij zoeken! Neem gerust contact met ons op zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. Na een vrijblijvend sollicitatiegesprek met onze HR-manager Evy Dubois leggen je toekomstige collega's van het IT development team je stap voor stap uit hoe een normale dag op kantoor eruit ziet. Zij beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je je vanaf het begin thuis voelt.

Heb je echt nog een zetje nodig?

In dat geval geven we jou graag een overzicht van enkele van de unieke voordelen van werken bij Nayan:

 • We bieden verschillende trainingen aan zodat je vertrouwd raakt met zowel onze eigen systemen als onze front-end development tools.

 • Er staat een pingpongtafel in ons magazijn zodat je je innerlijke Jean-Michel Saive kunt vrijlaten.

 • Kom darts spelen als Dancing Dimi tijdens de middagpauze, competitie verzekerd!

 • Soep, de perfecte “oplossing” voor een pauzemomentje, ook thee en koffie à volonté.

 • Pralines verkopen zonder de kans te krijgen ze zelf te proeven? Geen sprake van! In onze gemeenschappelijke ruimtes kan je ze proeven. Smullen maar! (Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gewichtstoename in het eerste jaar na aankomst).

 • Voel je je schuldig dat je te veel chocolade hebt gegeten? Er is ook fruit te vinden, aan jou de keuze!

 • Dorst? Heb je iemands advies nodig? Voel je vrij om elkaar te ontmoeten in onze eigen 'Nayan Bar'.

 • Ten slotte bieden we je een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques en de mogelijkheid om je te ontwikkelen en te laten zien in een open-minded bedrijf waar je echt het verschil kan maken.

Overtuigd? Dan is het nu jouw beurt om de daad bij het woord te voegen en contact met ons op te nemen. We staan te popelen om je te ontmoeten en je kennis te laten maken met ons prachtige bedrijf en onze enthousiaste collega's. Tot snel!

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier