DIGITAL MARKETEER

in Ardooie /Gent

Nayan helpt internationale merken met hun online groei. Als ervaren e-commerce bedrijf helpen wij onze klanten zoals Samsonite, KitchenAid en Godiva bij het ontwikkelen van hun omnichannel strategie, het bouwen en beheren van de verkoopkanalen en het versterken van hun online aanwezigheid door data- en resultaatgedreven digitale marketing

https://www.nayan.be/

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer voor ons team Digital Marketeers

Je bent het medior profiel dat we zoeken om de brug te slaan tussen de begeleiding van onze junior collega's en het ondersteunen van en meewerken met onze senior marketers. Je bent een hands-on profiel dat op zoek is naar een volgende stap in je loopbaan. Hier krijg je de kans om mee te werken aan projecten van internationale merken en een insteek te geven op zowel strategisch klantenniveau, als operationeel uitvoerend te werken.

Objectieven?

Als Digital Marketeer breng je nieuwe ideeën in het team vanuit een generalistische digitale marketingervaring. Je hebt zin om je eigen kennis te delen (met klanten, met collega's, ...) maar ook om deze verder uit te breiden. Als je ervaring hebt binnen e-commerce, is dit een grote plus, want zo ken je reeds de kneepjes van het vak. Kennis van zaken op vlak van CRO, SEA, SEO, Social media, ... helpt je om in deze generalistische functie de juiste insteek te geven voor verschillende projecten van onze internationale merken. Je werkt voor bestaande klanten en gaat voor hen op zoek naar het juiste antwoord op hun vraag. Je helpt bovendien bij de uitwerking van de digitale marketing strategie of andere specifieke klantenvragen van nieuwe merken. Samen met je collega's werk je naar een oplossing op hun maat. Je detecteert de klantenbehoefte door de juiste reflecties te maken en de juiste vragen te stellen. Je komt hierbij rechtstreeks in contact met klanten, maar helpt ook bij de lopende projecten van collega's in het team. Je begeleidt de junior collega's voor het opzetten van campagnes, de uitrol van ads, ..., maar je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Hierdoor hou je vinger aan de pols voor de lopende projecten en ken je zelf de exacte stand van zaken binnen de lopende projecten. Je weet als geen ander het overzicht te behouden en to do's efficiënt op te volgen.

Nog niet overtuigd? Serieus?

  • Je komt terecht in een zeer snel groeiende en veranderende omgeving. Tenslotte is stilstaan altijd achteruitgaan binnen de wereld van e-commerce.

  • Je kan rekenen op een intensieve on-the-job training en blijvende opleidingsmogelijkheden om steeds bij te blijven en de pionier te zijn.

  • De pingpongtafel en het dartbord zijn tijdens de lunchpauzes een echte hit, misschien laat jij ons wel een poepje ruiken tijdens een spelletje?

  • Koffie en thee à volonté, de perfecte manier voor een verkwikkende pauze. Een chocolaatje of stuk fruit erbij kan nooit ontbreken, smullen maar! (Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gewichtstoename)

  • Onze Nayan Bar opent ‘once in a while’ voor een gezellig drankje, tijdens een van onze taalcafé’s bijvoorbeeld. Ga je straks op reis en wil je je Frans, Italiaans, Spaans opkrikken? Hét uitgelezen moment om met collega’s in die talen te converseren. Kom maar af!

  • Onze teamspirit en familiegevoel zijn voor ons belangrijk, daarom kom je op dinsdag en donderdag sowieso naar kantoor om die op te snuiven. Andere dagen werk je van thuis of vanuit Ardooie. Ideaal voor een optimale work-life balance.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?