DIGITAL MARKETEER

in Ardooie

Nayan is de partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, bouwen en beheren. Voor elke online shop die dat wenst, slaan we de goederen op en verzorgen we de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren we ons platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van uw kant, breiden we uw klantenbestand uit, integreren we uw online en offline verkoopkanalen, verbeteren we uw marge en verhogen we uw verkoop.

https://www.nayan.be/

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer voor ons team van digitale marketingexperten

Je bent het medior profiel dat we zoeken om de brug te slaan tussen de begeleiding van onze junior collega's en het ondersteunen van en meewerken met onze senior marketeers. Je bent een hands-on profiel dat op zoek is naar een volgende stap in haar/zijn loopbaan. Hier krijg je de kans om mee te werken aan projecten van internationale merken, een insteek te geven op strategisch klantenniveau, als operationeel uitvoerend te werken.

Objectieven?

Als digital marketeer breng je nieuwe ideeën in het team vanuit een generalistische digitale marketingervaring. Je hebt zin om je eigen kennis te delen (met klanten, met collega's, ...), maar ook om deze verder uit te breiden.

Als je ervaring hebt binnen e-commerce, is dit een grote plus, want zo ken je reeds de kneepjes van het vak. Kennis van zaken op vlak van CRO, SEA, SEO, social media... helpt je om in deze generalistische functie de juiste insteek te geven voor verschillende projecten van onze internationale merken.

Je werkt voor bestaande klanten en gaat voor hen op zoek naar het juiste antwoord op hun vraag. Je helpt bovendien bij de uitwerking van de digitale marketingstrategie of andere specifieke klantvragen van nieuwe merken. Samen met je collega's werk je naar een oplossing op hun maat. Je detecteert de klantenbehoefte door de juiste reflecties te maken en de juiste vragen te stellen. Je komt hierbij rechtstreeks in contact met klanten, maar helpt ook bij de lopende projecten van collega's in het team.

Je begeleidt de junior collega's bij het opzetten van campagnes, de uitrol van ads, ... Maar je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je weet als geen ander het overzicht te behouden en to do's efficiënt op te volgen. Je houdt goed het overzicht op jouw eigen prioriteiten en bent ook in staat het overzicht te bewaken van de prioriteiten in jouw lopende projecten.

Echt nog niet overtuigd? Serieus?

In dat geval geven we jou graag een overzicht van enkele van de unieke voordelen van werken bij Nayan;  

  • Er staat een pingpongtafel in ons magazijn zodat je je innerlijke Jean-Michel Saive kunt vrijlaten.

  • Kom darts spelen als Dancing Dimi tijdens de middagpauze, competitie verzekerd!

  • Soep, de perfecte “oplossing” voor een pauzemomentje, ook thee en koffie à volonté.

  • Pralines verkopen zonder de kans te krijgen ze zelf te proeven? Geen sprake van! In onze gemeenschappelijke ruimtes kan je ze proeven. Smullen maar! (Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gewichtstoename in het eerste jaar na aankomst).

  • Voel je je schuldig dat je te veel chocolade hebt gegeten? Er is ook fruit te vinden, aan jou de keuze!

  • Dorst? Heb je iemands advies nodig? Voel je vrij om elkaar te ontmoeten in onze eigen 'Nayan Bar'.

  • Werk tot 50% van de werktijd van thuis uit voor een optimale work-life-balance.

  • Ten slotte bieden we je een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques en de mogelijkheid om je te ontwikkelen en te laten zien in een open-minded bedrijf waar je echt het verschil kan maken.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier