Do you want to fly together?

Join our e-commerce family of omnichannel experts now!

Jobs

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Leer bij met talrijke opleidingsinitiatieven

Een maandelijkse 'soep met babbeltjes' om de werking van andere teams beter te leren kennen, town hall meetings met business updates en andere collectieve trainingsmomenten zijn enkele voorbeelden van opleidingsinitiatieven die je ontwikkeling bij Nayan ondersteunen. Afwisselen doen we met een uitgebreide on-the-job training bij je start en veel opportuniteiten tot individuele training.

Leer bij met talrijke opleidingsinitiatieven

Uitstekende work-life balance

Met ons uniek systeem van glijdende uren, gecombineerd met een teller van glijtijd in een 38-uren werkweek, kan je je werkweek zelf inplannen. Verschillende initiatieven helpen je om de balans tussen je werk- en gezinsleven te bewaken. Onze vakantiekampjes voor jouw kinderen bijvoorbeeld of de afwisseling tussen thuiswerk en werken in Ardooie.

Uitstekende work-life balance

Mis onze leuke activiteiten niet!

Collega's op een andere manier leren kennen is niet alleen leuk, het is ook een goede manier om tijdens het samenwerken goed op elkaar afgestemd te zijn. En laten we eerlijk zijn, samen nieuwe sporten uitproberen, in een vreemde taal je hobby proberen uit te leggen tijdens een taalcafé of een samen een biertje drinken tijdens een heus dartstoernooi, dat is ook gewoon fun!

Mis onze leuke activiteiten niet!

Werken vanuit Ardooie of Gent

Ons hoofdkantoor in Ardooie heeft verschillende troeven, bereikbaar per bus vanuit Roeselare, kan je hier genieten van de rust in de binnentuin, je kan er broodjes bestellen en dichtbij zijn enkele eetgelegenheden voor een snelle (of lange) lunch. Het bos vlakbij is ideaal voor een wandeling! Ons kantoor in Gent is zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Het moderne gebouw heeft alle comfort dat je nodig hebt en er is een leuke eetgelegenheid op het gelijkvloers. De tuin en dakterras, maar ook de co-workingplaatsen zijn daar een leuke afwisseling.

Werken vanuit Ardooie of Gent

Opportuniteiten voor stagiairs en schoolverlaters

Stages op verschillende afdelingen van customer service tot finance, webdevelopment en digital marketing behoren tot de mogelijkheden. Solliciteer bij de vacature 'internships' voor een verkennend gesprek. Ook pas afgestudeerden kunnen bij Nayan aan de slag voor een leerrijk traject in verschillende afdelingen.

Opportuniteiten voor stagiairs en schoolverlaters

Vragen?

Ons HR team staat voor je klaar!

  Evy Dubois

  Head of HR

  Smiling Evy

 • Gilles Arteel

  Payroll & HR Admin Officer

  Sporty Gilles

  Nathalie Bardyn

  Management Assistant

  Supportive Nathalie

A sneak peek @Nayan

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Facts

Opgericht 1999
HQ Ardooie
Office locations Ardooie + Gent
Werknemers 70+

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?